Om os

Vestegnens Autoteknik - Kvalitet og professionalitet i et voksende værksted.

Vestegnens Autoteknik er et autoværksted i Hedehusene. Det startede i januar 2015 og det er ejet af Peter Breilev Nielsen. Vi er medlem af Din Bilpartner som er en af Danmarks ældste fri værkstedskæde. 

Peter har over 10 års erfaring som mekaniker og har igennem tiden arbejdet med de fleste bilmærker. Det med at arbejde med biler har Peter ikke fra nogen fremmede. Peter er nemlig 3. generation af mekaniker i Hedehusene og mange af vores ”gamle” faste kunder kan fortælle mange gode historier om dengang.

Efter en del år som ansat mekaniker på forskellige autoværksteder valgte Peter at starte Vestegnens Autoteknik. På den måde kunne han selv bestemme, hvordan han ønsker at imødekomme bilejernes ønsker.

I indskrivning står Line, som er gift med Peter. Line valgte at sige sit job op som børnehavepædagog for at blive en del af Vestegnens Autoteknik. På den måde er Vestegnens Autoteknik et familieejet samt drevet autoværksted i Hedehusene.

Det første værksted som startede i 2015 lå for enden ad en lille villavej, men i februar 2017 rykkede vi til større lokaler og ligger nu på Hedehusene 8A. I 2020 åbnede så vores nyeste afdeling nemlig vores dækcenter på samme adresse. Dette komme sig af, at vi i August 2019 overtog et dækcenter, der valgte at lukke.

For Vestegnens Autoteknik er det vigtigt, at vores kunder føler sig set og hørt og at der er tid til den enkelte. Samtidig ved vi at det at have en bil betyder frihed, så når bilen skal på værksted, får man frataget sig den frihed. Derfor er vores mål altid, at lave bilerne ordentligt og hurtigt så vores kunder kan få deres bil hurtigt tilbage igen. Vi tilbyder derfor også en række ydelser så vi kan hjælpe dig godt ud på vejen igen.